Vores smykker består enten af ægte 925 Sterlingsølv eller Rustfrit Stål. Alt efter hvilket materiale smykket består af, vil plejen være forskellig. Vi giver her et par generelle råd til, hvordan du passer bedst på dine smykker:

1. Rengøring
Størstedelen af vores smykker er forgyldt med 18K guldbelægning. Idet sølvsmykkerne er forgyldt, anbefaler vi derfor at du ikke bruger for meget håndkraft ved rensning. Brug kun lunkent vand og en blød fiberklud. Rens ikke smykket alt for ofte.

Ved rens af perler, anbefaler vi at du er meget forsigtig med dette, da perler generelt er et meget følsomt materiale. Brug derfor kun en blød fiberskud og lunkent vand. Rens ikke perlerne alt for ofte.  

2. Tag smykkerne af, når du er i kontakt med vand, sved og andre kemikalier.
Forgyldte sølvsmykker slides utrolig meget, hvis de kommer i kontakt med vand, sved, parfumer og andre kemikalier. Derfor er det vigtigt, at du tager dine smykker af når du fx dyrker sport, går i bad eller påfører cremer.

OBS. Vores smykker i Rustfrit stål kan godt tåle vand, sved og parfume.

3. Sov ikke med smykkerne på
For at undgå at smykkerne bliver udsat for stød og rotation i løbet af natten, anbefales det at du tager dine smykker af, inden du går i seng.

4. Opbevaring i smykkeskrin eller smykkeæske
Det anbefales at du opbevarer dine smykker uden for sollys, i mørke og et tørt sted. En god idé er at opbevare smykkerne i et tillukkede smykkeskrin. Alle By Livi smykker kommer i en smykkeæske, som du med stor fordel kan bruge til opbevaring.

5. Undgå at læg smykkerne i direkte sollys
Undgå at lægge smykkerne i direkte sollys, da det kan forårsage misfarvninger 

6. Undgå så vidt muligt stød mod hårde overflader